• English
  • Ελληνικά
  • 中文 (中国)
  • |

Ανασκόπηση 2019

diners-2019

Ανασκόπηση 2019

Αποχαιρετώντας τη χρονιά που μόλις έφυγε

Καλωσορίζοντας τη νέα χρονιά και τη νέα δεκαετία, ας αναζητήσουμε την επίγευση του 2019 στρέφοντας το βλέμμα στους 12 μήνες που πέρασαν, σε όλα όσα συναντήσαμε, ζήσαμε και πετύχαμε μέσα στο 2019. Ποικίλες εκδηλώσεις και γευστικές συναντήσεις γέμισαν την ατζέντα μας φέτος πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά στην ιστορία του Nico Lazaridi Wine Club!

 

Προσκλήσεις για όλους!

Τους μήνες που προηγήθηκαν δώσαμε την ευκαιρία σε όλα τα μέλη του Nico Lazaridi Wine Club σε όλη την Ελλάδα να διεκδικήσουν πάνω από 126 προσκλήσεις για να παρακολουθήσουν δωρεάν 23 διαφορετικές εκδηλώσεις στην Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, την Καβάλα, την Μύκονο και την Χαλκιδική, όπως…

  • Δείπνα υψηλής γαστρονομίας σε διακεκριμένους χώρους όπως αυτά που διοργανώθηκαν στα εστιατόρια των ξενοδοχείων Hyatt Regency Thessaloniki, Semeli Resort και Eagles Palace
  • Μεγάλες οινικές εκθέσεις όπως το ΟΙΝΟΡΑΜΑ, ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ και το THESSALONIKI WINE SHOW
  • VIP ξεναγήσεις, γευσιγνωσίες και ειδικά events όπως αυτές που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Δραμοινογνωσίας 2019, η βραδιά Winelates στην Θεσσαλονίκη και η κάθετη γευστική δοκιμή στο “Gala Eats and Bites” στον Βόλο.

 

Art and Wine

To πρωτότυπο concept που με αφορμή τα 30 χρόνια του Château Nico Lazaridi ταξίδεψε την τέχνη της NICO LAZARIDI σε όλη την Ελλάδα και μας έφερε πιο κοντά, αποδεικνύοντας τους δυνατούς δεσμούς που συνδέουν το κρασί με τις καλές τέχνες.

Η θερμή ανταπόκριση και η μεγάλη συμμετοχή που σημειώθηκε σε αυτές τις δράσεις, μάς ωθεί να εμπλουτίσουμε το μενού των προσκλήσεων του Nico Lazaridi Wine Club με καλλιτεχνικές εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Σαν αυτές που ζήσαμε φέτος σε πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως…

  • Μουσικές συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και στο Ιμαρέτ
  • Θεατρικές παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν στα 54α Δημήτρια της Θεσσαλονίκης και φιλοξενεί το Alhambra Art Theatre στην Αθήνα
  • και Κινηματογραφικές προβολές για τις ταινίες του 42ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας

 

Μεγαλώνουμε μαζί

Φέτος τα εγγεγραμμένα μέλη του Nico Lazaridi Wine Club ξεπέρασαν τα 1200 άτομα, μεγαλώνοντας κατά 170 μέλη την ομάδα των οινόφιλων που θέλουν να μαθαίνουν τα νέα μας και να απολαμβάνουν ειδικές εκπτώσεις και προνόμια στις αγορές τους, τόσο online όσο και στο οινοποιείο Château Nico Lazaridi.

 

 

Ακαταμάχητες προσφορές

Μέσα στο 2019 όλα τα μέλη του Nico Lazaridi Wine Club είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν πρώτοι από όλους ολοκαίνουργιες εσοδείες σε ειδικές προσφορές αλλά και αγαπημένους οίνους

σε προνομιακή τιμή, ειδικές συσκευασίες και ενδιαφέροντες συνδυασμούς. Συνολικά, οργανώσαμε 7 προσφορές, προσφέροντας μέσα από 19 συνδυασμούς εξαιρετικές επιλογές για συνολικά πάνω από 57 διαφορετικές φιάλες.

 

 

the wine zooΑπό τον Σεπτέμβριο του 2019 όλες οι προσφορές αλλά και το σύνολο των οίνων, νέων και παλαιωμένων της Nico Lazaridi είναι διαθέσιμα προς πώληση από το επίσημο eshop του οινοποιείου, το www.thewinezoo.gr. Με αυτό τον τρόπο όλα τα  μέλη του NLWineClub, και όχι μόνο, μπορούν πλέον να προμηθευτούν τις αγαπημένες του ετικέτες, χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής και αποστολής σε όλη την Ελλάδα!

 

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας! Τα εποικοδομητικά σας σχόλια και οι υψηλές απαιτήσεις σας μας οπλίζουν με δύναμη και ιδέες για ακόμα περισσότερες δράσεις και προσφορές.

 

Ήδη για το 2020 έχουμε προγραμματίσει νέες συνεργασίες και εκδηλώσεις που θα σας ενθουσιάσουν! Μείνετε συντονισμένοι στα social media και το newsletter του NL Wine Club και διεκδικήστε προσκλήσεις και προσφορές.

 

Ας είναι το 2020 για όλους μας μια όμορφη και γευστική χρονιά!

Related Posts