• English
  • Ελληνικά
  • 中文 (中国)
  • |

Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδος & ΒορΟινά 2023

Η Nico Lazaridi sta ΒορΟινά 2023

Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδος & ΒορΟινά 2023

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του οινοποιείου NICO LAZARIDI στην Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδος

και ενώνουμε δυνάμεις, γνώσεις και πάθος για το καλό κρασί με στόχο την ανάδειξη της σύγχρονης εικόνας του επώνυμου ποιοτικού Ελληνικού οίνου.

Ως μέλος της Ένωσης πλέον, η NICO LAZARIDI συμμετέχει και στα φετινά ΒορΟινά, που θα διεξαχθούν την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου

 

Φέτος για πρώτη φορά η εκδήλωση μεταφέρεται στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης και μάλιστα σε έναν χώρο που η μακρόχρονη πορεία του είναι συνυφασμένη με τη γαστρονομία της, την Αγορά Μοδιάνο.

Στον πανοραμικό της εξώστη,  το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γευθεί τον πλούτο του βορειοελλαδίτικου αμπελώνα.

30 κορυφαία οινοποιεία από τη Μακεδονία και την Ήπειρο, συμμετέχουν στα «ΒορΟινά» με ένα πλήθος κρασιών, δημιουργίες από ξεχωριστά αμπελοτόπια, γηγενείς και διεθνείς ποικιλίες, που αποτελούν τις καλύτερες εκφράσεις των κατηγοριών ΠΟΠ και ΠΓΕ της Βόρειας Ελλάδας.

Κρασιά, λευκά, ροζέ, ερυθρά, νεαρά ή παλαιωμένα, διαφορετικά στυλ όπως τύπου orange ή περιορισμένης παρέμβασης, βιολογικά, πειραματικά, ξηρά, αφρώδη, γλυκά, αλλά και αμπελοοινικά αποστάγματα, συμπεριλαμβάνονται στο πλήθος των ετικετών όπου οι επισκέπτες των ΒορΟινών προσκαλούνται να δοκιμάσουν.

Η εκδήλωση «ΒορΟινά» διοργανώνεται από την Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδος αποκλειστικά για τα ίδια τα μέλη της και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες της εστίασης και διακίνησης οίνου όσο και στο καταναλωτικό κοινό.

Πάνω απ’ όλα όμως, απευθύνεται σε εκείνες και εκείνους που αγαπούν το επώνυμο Ελληνικό κρασί και επιθυμούν να το γνωρίσουν μέσα από τις δημιουργίες κορυφαίων οινοποιών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Ένωση Οινοποιών Βορείου Ελλάδος συμπληρώνει φέτος τα 30 χρόνια λειτουργίας της έχοντας προσφέρει κάθε δυνατή αξία στη δημιουργία, την εξέλιξη και την προώθηση του «επώνυμου Ελληνικού οίνου», στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

ΒορΟινά Αγορά Μοδιάνο

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023

Αγορά Μοδιάνο – Εξώστης

Είσοδος:   Ερμού 24, Θεσσαλονίκη

Ωράριο-Ροή:   1η 18:00-20:00 και 2η 20:00-22:00.

Είσοδος:   10€ (συμπεριλαμβάνει δώρο το ποτήρι οινογευσίας)

Εισιτήρια μέσω Viva:   ΒορΟινά Αγορά Μοδιάνο

 

✨✨✨ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ 2 ΔΙΠΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ!!✨✨✨

Αν είστε μέλη του  NICO LAZARIDI Wine Club , μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στην κλήρωση που θα αναδείξει 2 τυχερούς που θα κερδίσουν από μία διπλή δωρεάν είσοδο στα φετινά ΒορΟινά!

Δεν έχετε παρά να στείλετε ένα email με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο marketing@nlwineclub.gr  και θέμα ΒΟΡΟΙΝΑ 2023

Η κλήρωση θα γίνει θα γίνει την Πέμπτη 19/10 στις 14:00 και οι νικητές/-τριες θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς.

 

Related Posts