• English
  • Ελληνικά
  • 中文 (中国)
  • |

«Μέγας Τρύγος»

Οι νέες BaginBox συσκευασίες της NICO LAZARIDI

 

Η NICO LAZARIDI παρουσιάζει την καινούργια γκάμα οίνων «Μέγας Τρύγος» που αποτελεί την νέα ποιοτική της πρόταση στις baginbox συσκευασίες.

Διατηρώντας αμείωτο ενδιαφέρον για την καινοτομία και επιδιώκοντας σταθερά υψηλά standards, οι άνθρωποι της NICO LAZARIDI αφουγκράζονται τις απαιτήσεις των καιρών. Ζούμε σε  μια περίοδο που ο κόσμος ξαναποκτά την εξωστρέφειά του και θέλει να απολαύσει το κρασί του με παρέα, στην εκδρομή του, τη γιορτή ή το αγαπημένο του barbeque.

Παρακολουθώντας την τάση αυτή στην Ελλάδα και το εξωτερικό, η NICO LAZARIDI εισέρχεται στο χώρο του Bag-in-Box, με σκοπό την αναβάθμιση της εικόνας αυτής της κατηγορίας συσκευασιών και στόχο, όπως σε όλα τα προϊόντα της, την ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής. Η ολοκαίνουργια σειρά οινικών προϊόντων με το όνομα «Μέγας Τρύγος» ήρθε για να κάνει ακόμα πιο μεγάλη την απόλαυση του κρασιού!

Τα δύο νέα κρασιά της σειράς «Μέγας Τρύγος», ένα λευκό και ένα ερυθρό, διαθέτουν μεσογειακό χαρακτήρα και έρχονται να προστεθούν στην πλούσια γκάμα των προϊόντων της NICO LAZARIDI. Θα τα βρείτε σε συσκευασίες χωρητικότητας τριών λίτρων και απευθύνονται κυρίως στην αγορά της λιανικής. Σχεδιάστηκαν για να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή αλλά και να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις των πιο μυημένων στον κόσμο του κρασιού.

Τα δύο κρασιά της σειράς «Μέγας Τρύγος» διατίθεται ήδη από το οινοποιείο της NICO LAZARIDI.

 

Μέγας Τρύγος Ασύρτικο Bag-in-BoxO Μέγας Τρύγος Λευκό είναι ένα μονοποικιλιακό κρασί από 100% Ασύρτικο, την πιο διαδεδομένη και ενδιαφέρουσα λευκή ελληνική ποικιλία. Στον συγκεκριμένο οίνο αναδεικνύεται ο φρουτώδης χαρακτήρας του Ασύρτικου, με αρώματα που θυμίζουν αχλάδι, ροδάκινο, lime και βοτανικά αρώματα αρμονικά δεμένα με γλυκές νότες μελιού. Το στόμα είναι γεμάτο και πλούσιο, με υψηλή οξύτητα που προσφέρει φρεσκάδα και διαθέτει διάρκεια. Ιδανικός συνδυασμός για καθημερινά μεσογειακά καλοκαιρινά φαγητά, που συνοδεύει άριστα πιάτα με θαλασσινά καθώς και λευκά κρέατα.

Τιμή συσκευασίας 3 lt: 20€ + ΦΠΑ

Τιμή λίτρου: 6.67€ + ΦΠΑ

 

Μέγας Τρύγος Cabernet-Merlot Bag-in-BoxΟ Μέγας Τρύγος Ερυθρό αποτελείται από 70% Cabernet Sauvignon & 30% Merlot . Αυτές οι δύο διεθνείς και αναγνωρισμένες ποικιλίες δίνουν ένα πολύ ενδιαφέρον χαρμάνι. Έντονα αρώματα κόκκινων και μαύρων φρούτων δένουν αρμονικά με τα αρώματα μαύρης σοκολάτας, ξηρών καρπών και μπαχαρικών, τα οποία αναπτύχθηκαν κατά την 12μήνη παραμονή του οίνου σε δρύινα βαρέλια. Διαθέτει γοητευτικό και γεμάτο σώμα, με ισορροπημένη οξύτητα και μαλακές τανίνες. Συνοδεύει άριστα ώριμα τυριά, κρέατα σχάρας, κόκκινα μαγειρευτά κρέατα και κυνήγι με σύνθετες σάλτσες.

Τιμή συσκευασίας 3 lt: 32€ + ΦΠΑ

Τιμή λίτρου: 10.67€ + ΦΠΑ

 

Πλεονεκτήματα συσκευασίας

Το «Bag in Box» αποτελεί ένα από τα διαφορετικά είδη συσκευασίας κρασιού που χρησιμοποιούνται τελευταία ευρέως καθώς διαθέτει πολλά προτερήματα.

Η συγκεκριμένη συσκευασία που χρησιμοποιείται για τον «Μέγα Τρύγο» έχει χωρητικότητα 3 λίτρα και σχεδιάστηκε με σκοπό να χωράει στο ράφι ενός οικιακού ψυγείου. Με τον τρόπο αυτό, ο οίνος διατηρείται για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, καθώς θα είναι πάντα στην κατάλληλη θερμοκρασία προς κατανάλωση.

Ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα της κατασκευής του είναι η πλήρης απουσία οξυγόνου. Η «μεμβράνη» που περιέχει το κρασί γεμίζει στο 100% της χωρητικότητάς της, οπότε η παρουσία οξυγόνου είναι μηδενική. Και επειδή το κρασί προστατεύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μεγιστοποιείται η διάρκεια ζωής του (ως και 8 εβδομάδες μετά το άνοιγμα), αποτρέποντας έτσι τη σπατάλη του.

Τέλος, ένα σημαντικό ατού που έχουν οι συσκευασίες «Bag in Box», είναι ότι είναι πιο φιλικές προς το περιβάλλον καθώς σε σχέση με τις παραδοσιακές συσκευασίες, διαθέτουν μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα.

Related Posts