• English
  • Ελληνικά
  • 中文 (中国)
  • |

Δραμοινογνωσία 2017

dramoinognosia-2017

Δραμοινογνωσία 2017

Το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 από τις 10.00 πμ – 18.00μμ είναι  ημέρες χαράς για όλους τους οινόφιλους! Οι «Ανοιχτές Πόρτες» δίνουν σε όλους το κίνητρο, για να επισκεφθούν τα τοπικά οινοποιεία, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνει χώρα η Δραμοινογνωσία, μια από τις σημαντικότερες εκδηλώσεις στην Βόρεια Ελλάδα αφιερωμένη εξ’ ολοκλήρου στην οινική κουλτούρα. Ως εξέχων εκπρόσωπος αυτής, το οινοποιείο Nico Lazaridi  είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους  φίλους του κρασιού, σε μια εκδήλωση που θα συνδυάσει ψυχαγωγία και εκπαίδευση.

Το Σαββάτο 27 και την Κυριακή 28 Μαΐου από τις 10.00πμ – 18.00 μμ η Nico Lazaridi θα είναι ανοιχτή για ξεναγήσεις στο οινοποιείο και στην διάσημη πινακοθήκη «ΜΑΓΙΚΟ ΒΟΥΝΟ» , στην οποία εκτίθενται όλοι οι πίνακες που έχουν φιλοτεχνήσει Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες και έχουν διακοσμήσει την ετικέτα του διάσημου αυτού icon wine. Οι επισκέπτες, θα έχουν την δυνατότητα να δοκιμάσουν μια ευρεία γκάμα των οίνων της Nico Lazaridi, καθώς και να ενημερωθούν για όλη την διαδικασία παραγωγής των διάσημων κρασιών μας.

Το Σάββατο 27 Μαίου στις 16.30μμ ο Stratos Agiani, ειδικός στην φωτογραφία και στο Digital Marketing, θα παρουσιάσει σεμινάριο φωτογραφίας, με θεματολογία  «Πώς να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες. Πρακτικές Συμβουλές για όλους»,  στο οποίο θα δώσει χρήσιμες συμβουλές στους λάτρεις της φωτογραφίας, και θα τους βοηθήσουν να βελτιώσουν την τεχνική στο κάδρο τους. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σεμινάριο όπως και για ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή θα μάθετε κάνοντας κλίκ εδω.

Το βράδυ του Σαββάτου 27 Μαίου στις 20.30μμ, στα πλαίσια της διοργάνωσης ,στο οινοποιείο Nico Lazaridi ο Γιώργος Γάκης, μια από τις χαρακτηριστικότερες  rock φωνές στην χώρα μας, θα παρουσιάσει το School of Rock. Πρόκειται για ένα project,  στο οποίο ο καλλιτέχνης θα ξεδιπλώσει τις γνώσεις του για την rock, τόσο ως μουσικό όσο και ως πολιτιστικό ρεύμα και θα τις παρουσιάσει στο κοινό . Είναι μια  συνέχεια της συνεργασίας της  Nico Lazaridi με τον Γιώργο Γάκη, μετά από αυτή που έγινε με αφορμή  το signature wine “King of Dreams”. Εκεί o Γιώργος Γάκης παρέα με τον Joe Lynn Turner, τον θρύλο της rock που χάρισε τη φωνή του σε συγκροτήματα όπως οι Deep Purple και οι Rainbow και συνεργάστηκε με είδωλα όπως ο Billy Joel και η Cher, προσέφεραν στο κοινό Αθήνας και Θεσσαλονίκης 2 μαγικές βραδιές. Με αφορμή λοιπόν την πρότερη συνεργασία μεταξύ των δυο καλλιτεχνών, ο Γιώργος Γάκης θα τραγουδήσει το King Of Dreams  και άλλα τραγούδια του Joe Lynn Turner.

Την αυλαία θα ανοίξουν στις 20.00μμ 2 συγκροτήματα από την μουσική σχολή Modern Music Academy  , όπου τα ανερχόμενα ταλέντα της rock της Δράμας, θα αναλάβουν να μας προθερμάνουν με pop και rock ηχοχρώματα.

*Κατά την διάρκεια του show με τον Γιώργο Γάκη το εστιατόριο «Ηδωνας»  θα προσφέρει αμερικάνικα burgers με την συνοδεία ποτηριού οίνου ή αναψυκτικού επί πληρωμή.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Γάκη

Ο Γιώργος Γάκης έχοντας  μία μακροχρόνια πορεία στα rock μουσικά δρώμενα της χώρας, καθώς και σημαντικές συνεργασίες, δημιούργησε με τη Julie Massino τους Troublemakers το Μάιο του 1993. Μετά την αποχώρησή της Julie από το συγκρότημα, ο Γιώργος κρατάει τους Troublemakers ως ένα πενταμελές κλασσικό μελωδικό rock σχήμα με επιρροές από συγκροτήματα όπως οι Whitesnake , Aerosmith , Bon Jovi, Deep Purple , Scorpions κ.α. Ίδρυσε τη δική του δισκογραφική εταιρία την G. G. Records, από την οποία μέχρι σήμερα έχουν κυκλοφορήσει τρεις δισκογραφικές δουλειές : ”Keep on Rock ‘n’ Rollin” (1989), ”Pain in my ass” (1995), ”Forbidden Paradise” (2000), σε μουσική και στίχους του ίδιου.

Τα τελευταία χρόνια ζει στα Γιάννενα, όπου παράλληλα με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες, συνεχίζει να κάνει εμφανίσεις σε όλη τη χώρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μαζί με το συγκρότημά του, τους Troublemakers, έχουν παίξει σχεδόν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας,  κάνοντας περισσότερα από 1000 live δημιουργώντας ένα φανατικό κοινό.

Σημαντικές στιγμές στην ιστορία του συγκροτήματος, είναι οι support εμφανίσεις τους σε θρυλικά ονόματα της rock όπως οι: Deep Purple, Whitesnake, Glenn Hughes, Dokken, Winger, Over the Rainbow, Twisted Sister και ο Uli Jon Roth, ενώ το 2010 έπαιξε με το συγκρότημα του support σε συναυλίες των  Scorpions σε πάνω από 50000 κοινό.

Αναλυτικά το πρόγραμμα  της Δραμοινογνωσίας:

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΜΑΙΟΥ

  • Ανοιχτές πόρτες  10.00πμ – 18.00μμ
  • Σεμινάριο Φωτογραφίας από τον Strato Agiani 16.30μμ – 18.00μμ
  • School of Rock 20.30μμ – 22.30μμ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΙΟΥ

  • Την Κυριακή 27 Μαΐου το οινοποιείο Nico Lazaridi θα παραμείνει ανοιχτό για επισκέψεις από τις 10.00 πμ – 18.00μμ

Related Posts