• English
  • Ελληνικά
  • 中文 (中国)
  • |

Ολοκληρώθηκε το Tennis OPEN TOURNAMENT στην Γλυφάδα

AFISA-OAG-TELIKO-GIA-EKTYPOSH-1-666x1030

Ολοκληρώθηκε το Tennis OPEN TOURNAMENT στην Γλυφάδα

Όμιλος Αντισφαίρισης Γλυφάδας
13 Νοεμβρίου – 17 Δεκεμβρίου 2023

Ακόμα ένα τουρνουά τένις που οργάνωσε η TENNIS BOWL με την υποστήριξη της NICO LAZARIDI, το Tennis OPEN TOURNAMENT  μόλις ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία!

Μετά το Cavalieri Open, μία ακόμη αθλητική διοργάνωση έλαβε χώρα, αυτή τη φορά στον Όμιλο Αντισφαίρισης Γλυφάδας με μεγάλο χορηγό την NICO LAZARIDI. Δεκάδες φίλοι του τένις έλαβαν μέρος στη νέα αγωνιστική εμπειρία Tennis OPEN TOURNAMENT που διοργανώθηκε στις χωμάτινες εγκαταστάσεις του Ομίλου Αντισφαίρισης Γλυφάδας.

Oι άρτιες εγκαταστάσεις , σε συνδυασμό με την οργάνωση και τον ενθουσιασμό της Tennis Bowl εμπλούτισαν τα τουρνουά με οινικά δρώμενακαι παρουσίασαν ένα μοναδικό τουρνουά που περιλάμβανε 25 διαφορετικές κατηγορίες.

Οι τελικοί όλων των κατηγοριών, ανάμεσά τους το Masters Ανδρών “Μαγικό Βουνό” και Masters Γυναικών “Evil Eye” λόγω αντίξοων καιρικών συνθηκών χρειάστηκε να αναβληθούν. Πραγματοποιήθηκαν τελικά την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024, ημέρα που έγιναν και οι απονομές των επάθλων και κάθε νικητής πήρε από μία φιάλη οίνου της NICO LAZARIDI.

Η NICO LAZARIDI σταθερός υποστηρικτής κάθε νέας και καινοτόμος προσπάθειας στον χώρο του πολιτισμού και του αθλητισμού συγχαίρει όλους του συμμετέχοντες και τους διοργανωτές!

Related Posts