• English
  • Ελληνικά
  • 中文 (中国)
  • |

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για μια μοναδική θεατρική εμπειρία!

Για 3 παραστάσεις ανεβαίνει στο θέατρο Metropolitan στην Θεσσαλονίκη η παράσταση «Ιστορία ενός σκύλου που τον έλεγαν πιστό»

Kώστας Γάκης σκηνοθετεί και διασκευάζει για το θέατρο το ομώνυμο αριστούργημα του Λούις Σεπούλβεδα  αποσπώντας θριαμβικές κριτικές. Ένα θεατρικό έργο που η καρδιά του χτυπάει δυνατά για τα αρχαία δάση του πλανήτη και για τις φυλές που ζουν ακόμα σε αυτά, σε αρμονία με τη Μάνα Γη κι όσα απλόχερα μας δίνει, όσο και να τη κακομεταχειριζόμαστε.

Ο Κώστας Γάκης, κάτοχος του βραβείου Δημήτρης Χορν, σε έναν συγκλονιστικό μονόλογο, δανείζεται τη φωνή ενός σκύλου, αλλά και του ίδιου του συγγραφέα, για να μας μιλήσει για όλα αυτά που μας καίνε, για τη σχέση δυνάστη που διατηρούμε με τη Μάνα Γη αλλά και για εκείνη τη θαλπωρή και ψυχική ευρυχωρία  που μας προσφέρουν τα διδάγματα των φυλών του κόσμου για μια οργανική και τρυφερή σχέση με τη φύση.

Κείμενο : Λούις Σεπούλβεδα
Μετάφραση : Αχιλλέας Κυριακίδης
Σκηνοθεσία – Μουσική σύνθεση : Κώστας Γάκης
Διασκευή : Κώστας Γάκης, Νατάσα – Φαίη Κοσμίδου
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία : η ομάδα
Φωτισμοί : Παναγιώτης Πλασκασοβίτης

«Η παράσταση καταφέρνει να ζωντανέψει αυτή τη βαθιά ανθρώπινη, άκρως συγκινητική ιστορία με απολύτως λιτά μέσα, εστιάζοντας στη δύναμη της σωματικής έκφρασης και της μουσικής, που εκτελούν οι ερμηνευτές της παράστασης σε μία μοναδική θεατρική εμπειρία» athinorama.gr.

 

H NICO LAZARIDI χορηγός της πρεμιέρας της παράστασης την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 21:00

εξασφάλισε 5 διπλές προσκλήσεις για 5 μέλη του Nico Lazaridi Wine Club

Για να τις διεκδικήσετε, στείλτε ως την Παρασκευή 18/2 στις 12:00

ένα mail με το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας στο marketing@nlwineclub.gr

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς

Πληροφορίες
Διάρκεια : 80 λεπτά
Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων : Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου στις 21:00, Σάββατο 19 Φεβρουαρίου στις 21:00 & Κυριακή 20 Φεβρουαρίου στις 19:00
Τιμές Εισιτηρίων : 15€ Γενική είσοδος, 12€ Ανέργων / Φοιτητικό / ΑΜΕΑ
Τοποθεσία : Metropolitan Urban Theater (Φλέμινγκ 2, Θεσσαλονίκη)
Κρατήσεις Θέσεων & Πληροφορίες : μέσω viva.gr & από 7/2/22 από το ταμείο του θεάτρου Metropolitan (Βασ. Όλγας 65 & Φλέμινγκ 2, Θεσσαλονίκη) ώρες 10:30-13:30 & 18:00 -20:00, Τηλέφωνο: 2311 284 773

* Το MetropolitanThe Urban Theater μέχρι νεωτέρας θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως με το εμβόλιο κατά της COVID-19 ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.

* Κατά την είσοδο των θεατών από 12 ετών και άνω στους χώρους, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών καθώς και πιστοποιητικού ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

* Η χρήση προστατευτικής μάσκας είναι υποχρεωτική  σε όλους τους χώρους του θεάτρου ενώ η προσέλευση ανήλικων από 4 έως 11 ετών προϋποθέτει την επίδειξη υπεύθυνης δήλωσης των γονέων για τη διενέργεια self test εντός 24ωρου.

Related Posts