• English
  • Ελληνικά
  • 中文 (中国)
  • |

Στο Λονδίνο με τον Δήμο Θεσσαλονίκης!

🍇Η μεγάλη Γιορτή της Γαστρονομίας στο Λονδίνο!

H NICO LAZARIDI στήριξε ως χορηγός την παρουσία της πόλης της Θεσσαλονίκης στο National Geographic Traveller Food Festival στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου!

Ως μέλος του Δικτύου Δημιουργικών Πόλεων της UNESCO, ο Δήμος Θεσσαλονίκης έλαβε μέρος στη Διεθνή Έκθεση Γαστρονομίας του περιοδικού “National Geographic Traveler” με τίτλο «National Geographic Food Festival». Ο γνωστός σεφ και μόνιμος συνεργάτης του ομίλου Ergon Παναγιώτης Ξάνθης μαγείρεψε ζωντανά στο κοινό της έκθεσης «κριθαράκι θαλασσινών», μια χαρακτηριστική συνταγή της πόλης. Η δοκιμή του πιάτου συνοδεύτηκε από το Château Nico Lazaridi Λευκό 2021, ένα κρασί με ευχάριστη τραγανή οξύτητα που ταιριάζει με τα θαλασσινά και τα ζυμαρικά. Το λευκό κρασί της πιο γνωστής οινικής οικογένειας της NICO LAZARIDI κέρδισε τις εντυπώσεις χάρη στην αρωματική πολυπλοκότητα του Sauvignon Blanc που συνδυάζεται ιδανικά με τη δομή και την οξύτητα του Ασύρτικου και τις ανθικές νότες της Μαλαγουζιάς.

Η παρουσίαση του πιάτου και η γευστική δοκιμή έγινε παρουσία πλήθος κόσμου καθώς και της αντιδημάρχου Πολιτισμού και Τουρισμού κυρίας Μαρίας Καραγιάννη στο περίπτερο του ΕΟΤ το Σάββατο 16 Ιουλίου.

Related Posts