• English
  • Ελληνικά
  • 中文 (中国)
  • |

Κυνηγώντας τρούφες με… NICO LAZARIDI!

Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε η Nico Lazaridi, με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών στην Καλαμπάκα. Στα πλαίσια του Κυνηγιού Τρούφας και όλου του πακέτου που προσφέρει, περίοπτη θέση καταλαμβάνουν πλέον τα κρασιά μας.

Οι συμμετέχοντες στο Κυνήγι Τρούφας που ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, μεταξύ των άλλων, θα συνοδεύουν τα τρουφομαγειρέματα που διοργανώνονται στο δάσος με ταιριαστούς οίνους. Μια πραγματική μοναδική εμπειρία άρρηκτα συνδεδεμένη με την υψηλή γαστρονομία, το φυσικό περιβάλλον και τον πλούτο της ελληνικής γης που όλοι οι λάτρεις της καλή γεύσης θα λατρέψουν!

Μάλιστα θα ισχύουν ειδικές εκπτώσεις και προνόμια για όλα τα μέλη του Nico Lazaridi Wine Club 

Έκπτωση -1€ στα μέλη του Nico Lazaridi Wine Club στην ατομική είσοδο ενήλικα στο Μουσείο (από 5€, στα 4€). Η έκπτωση θα γίνεται με την χορήγηση ειδικού κουπονιού που θα δίνεται στα μέλη του NLWC και θα επιδεικνύεται στην είσοδο του Μουσείου.

Έκπτωση -9€ στα μέλη του Nico Lazaridi Wine Club για κάθε ατομική συμμετοχή στα οργανωμένα τρουφοκυνήγια που διοργανώνει το μουσείο (από 49€, στα 40€) Η έκπτωση θα γίνεται με την χορήγηση ειδικού κουπονιού που θα δίνεται στα μέλη και θα επιδεικνύεται πριν την έναρξη.

-Δείτε τι περιλαμβάνει κάθε τρουφοκυνήγι καθώς και όλες τις προγραμματισμένες ημερομηνίες του 2022 πατώντας ΕΔΩ 

Περισσότερες πληροφορίες:

meteoramuseum.gr

trufflehunting.net

 

Για τη χορήγηση των κουπονιών έκπτωσης, τα μέλη θα πρέπει να στείλουν έγκαιρα σχετικό e-mail στο marketing@nlwineclub.gr

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ 

-Κάθε μέλος του Nico Lazaridi Wine Club δικαιούται ένα εκπτωτικό κουπόνι για την είσοδο στο Μoυσείο και ένα κουποόνι για συμμετοχή σε ένα τρουφοκυνήγι

-Τα κουπόνια είναι αυστηρά προσωπικά και δεν μεταβιβάζονται

-Για να κλείσετε θέση, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τους ανθρώπους του Μουσείου στο 24320 24959 και στο  info@trufflehunting.net

 

 

Μετά το Πάσχα θα κληρωθούν δωρεάν συμμετοχές στα περίφημα Κυνήγια Τρούφας που διοργανώνονται και πλαισιώνουν την επίσκεψη στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και Μουσείο Μανιταριών! Μείνετε συντονισμένοι!