• English
  • Ελληνικά
  • 中文 (中国)
  • |

Η επιστροφή του Βασιλιά

The Return of the King 

 

A bottle of the red wine RETURN OF THE KING 2016Η Numarist  σε συνεργασία με την NICO LAZARIDI δημιούργησε ένα Limited Edition ερυθρό οίνο για να τιμήσει τα 30 χρόνια δημιουργικής συνεργασίας που έχει με τον σπουδαίο ζωγράφο Γιάννη Νίκου.

 

Ο διάσημος Έλληνας ζωγράφος είναι συνδεδεμένος με την NICO LAZARIDI, καθώς εδώ και τρεις δεκαετίες πολλοί πίνακές του έχουν κοσμήσει τις ετικέτες για το «Μαγικό Βουνό» και τους οίνους Château Nico Lazaridi.

 

Αυτή τη φορά είναι διαφορετική: το «The Return of the King» (Η Επιστροφή του Βασιλιά) είναι ένα περιορισμένης έκδοσης κρασί, ένας επετειακός οίνος που διατίθεται σε λίγες φιάλες. Το concept εμπνεύστηκε η εταιρία Numarist και υλοποίησε η NICO LAZARIDI σε συνεργασία με τον ζωγράφο Γιάννη Νίκου.

 

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο χαρμάνι από Sangiovese, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon και Merlot, που έχει ωριμάσει για 12 μήνες σε δρύινα βαρέλια. Ένα πολύπλοκο κρασί με έντονα αρώματα μαύρων φρούτων, ευκάλυπτου, βιολέτας, λευκού πιπεριού, καπνού και κέδρου.

 

Την ετικέτα του κοσμεί ένας πίνακας Γιάννη Νίκου που συνδυάζει μοναδικά το Φανταστικό με τον Μαγικό Ρεαλισμό. Τα θέματα των έργων του είναι συχνά εμπνευσμένα από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Μυθολογία και Ιστορία. Η «Επιστροφή του Βασιλιά» αποτελεί μια μεγάλη διαστάσεων ελαιογραφία που ανήκει στον «Μεσαιωνικό Κύκλο». Μια εντυπωσιακή σύνθεση που μας μεταφέρει σε μια άλλη διάσταση, σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από ανδρεία και κώδικες τιμής. Μορφές πολεμιστών με εντυπωσιακές στολές και έντονα βλέμματα, λεπτομέρειες, σύμβολα και αντιθέσεις, όλα μας ταξιδεύουν πίσω στον χρόνο και μας φέρνουν πιο κοντά στη ρομαντική μας πλευρά.

 

Όσοι τυχεροί οινόφιλοι αποκτήσουν ένα από τα 825 αριθμημένα μπουκάλια χωρητικότητας 0.75lt, θα το λάβουν σε μια ειδική συσκευασία δώρου.

 

Η διάθεσή γίνεται αποκλειστικά μέσω της γερμανικής εταιρίας Dyogourmet και μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας πατώντας ΕΔΩ .


 

Related Posts