• English
  • Ελληνικά
  • 中文 (中国)
  • |

Ακόμα ένα Χρυσό για το Château!

Μετά το BERLINER WEIN TROPHY, το Château Nico Lazaridi 2018 διακρίνεται με Χρυσό Μετάλλιο και στο ASIA WINE TROPHY !

 

Ο ερυθρός ξηρός Château Nico Lazaridi 2018 – ΠΓΕ Δράμα ξεχώρισε και τιμήθηκε με το Χρυσό Μετάλλιο στο μεγαλύτερο και σίγουρο πιο σημαντικό διαγωνισμό της Ασίας που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου (OIV). Οι γευστικές δοκιμές πραγματοποιήθηκαν το διάστημα 8 με 11 Νοεμβρίου στην Κορέα και συμμετείχαν πάνω από 4.300 κρασιά από όλο τον κόσμο.

 

Οι εκπρόσωποι των πιο σημαντικών εμπορικών media δίνου το παρόν στον διαγωνισμό αυτό κατά τον οποίο 140 κριτές δοκιμάζουν και αξιολογούν οίνους από 30 χώρες από όλο τον κόσμο. Όλα τα κρασιά του αξιολογήθηκαν σύμφωνα με το σύστημα 100 πόντων του Διεθνούς Οργανισμού Αμπέλου και Οίνου (OIV), αναγνωρισμένου και από την Διεθνή Ένωση Οινολόγων (UIOE).

 

Ο Château Nico Lazaridi 2018 – ΠΓΕ Δράμα απέσπασε το Χρυσό Μετάλλιο, έχοντας ήδη διακριθεί νωρίτερα φέτος με το Χρυσό στον διαγωνισμό του Βερολίνου και πιο πριν με Ασημένιο Μετάλλιο στον επίσης σημαντικό οινικό διαγωνισμό MUNDUS VINI.

O ερυθρός ξηρός οίνος αποτελεί το πιο γνωστό brand name της NICO LAZARIDΙ καθώς έχουν συμπληρωθεί 32 χρόνια από την πρώτη του εμφιάλωση. Ένα γοητευτικό χαρμάνι με βαθύ ερυθρό χρώμα στο οποίο συνδυάζονται τα γλυκά αρώματα φρούτων του Merlot με την πυκνότητα του Cabernet Sauvignon και τη φινέτσα του Sangiovese. Έχει ακολουθηθεί κλασσική ερυθρή οινοποίηση με εφαρμογή délestage και παραμονή 12 μηνών σε γαλλικά δρύινα βαρέλια.

A bottle of Chateau Nico Lazaridi Red 2018

 

CHÂTEAU NICO LAZARIDI ΕΡΥΘΡΟ, 2018

Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη ΔΡΑΜΑ

Κατηγορία: Οίνος Ερυθρός Ξηρός

Ποικιλιακή σύνθεση: 60% Cabernet Sauvignon, 30% Merlot, 10% Sangiovese

Αλκοόλ: 15%