• English
  • Ελληνικά
  • 中文 (中国)
  • |

43ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας- Κερδίστε προσκλήσεις!

Με φυσικές και on line προβολές, το 43ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους ξεκίνησε την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου. H NICO LAZARIDI στηρίζει τον πολιτιστικό θεσμό της Δράμας και εξασφάλισε προσκλήσεις για τα μέλη του Nico Lazaridi Wine Club.

City of Drama

Το Φεστιβάλ γυρίζει σελίδα στην ιστορία του με νέο καλλιτεχνικό διευθυντή τη συμμετοχή του διεθνούς φήμης Πολωνού σκηνοθέτη Πάβελ Παβλικόφσκι στην επιτροπή του Διεθνούς Διαγωνιστικού του Προγράμματος και σε μια πρωτόγνωρη συγκυρία παγκοσμίως. Για  πρώτη φορά στην ιστορία του, το Φεστιβάλ Δράμας θα διεξαχθεί ταυτόχρονα και σε φυσικούς χώρους και online.

Η Δράμα υποδέχεται και φέτος τους Έλληνες μικρομηκάδες στην πιο κεφάτη γιορτή του ελληνικού σινεμά, που κάθε Σεπτέμβρη μεταμορφώνει το κέντρο της πόλης και το πανέμορφο υδάτινο πάρκο της, όπου στεγάζεται το Φεστιβάλ,  σε ένα ξέφρενο κινηματογραφικό πλατό.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στον ανακαινισμένο θερινό κινηματογράφο Αλέξανδρο, το νέο hotspot του φεστιβάλ, την αίθουσα Ολύμπια και το Δημοτικό Ωδείο Δράμας. Παράλληλα, για πρώτη φορά, θα στηθεί ένα Drivein δίπλα στο Γήπεδο Κραχτίδη, (το κλειστό γυμναστήριο της Δράμας).

Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ οnlineθα πρέπει να εγγραφούν εδώ:  https://www.dramafilmfestival.gr/online-festival/

Συνολικά θα προβληθούν 141 ταινίες από 37 χώρες σε όλα τα προγράμματά του Φεστιβάλ.

 

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για τις προβολές τους φετινού Φεστιβάλ!
Ως και την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου στείλτε mail με το ονοματεπώνυμο και το κινητό σας
στο marketing@nlwineclub.gr και μπείτε στην κλήρωση για μία από τις δύο διπλές προσκλήσεις

 

Η κλήρωση θα γίνει το πρωί της Πέμπτης 24/9 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικώς

43st Drama Festival